Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

"Hjälp, snö!"

Publicerad 2016-01-02 13:34:00 i Alla inlägg, Verona,

Nu har minusgraderna kommit till oss här på Österlen. Och som den smidiga person jag är började jag mitt stallbesök med att råka hälls vatten i skorna. Helt perfekt! Sitter nu och försöker få tillbaka känseln i fötterna igen. 
 
Jag kan ju inte påstå att passet med Verona blev så bra idag.. Det blåste som tusan, var fruset i marken och så kom det lite snö (skitläskigt enligt Verona) som virvlade runt i luften. Skulle longera henne på gräset men hon lyssnade inte på mig för fem öre. Hon hade fullt upp med att kolla på snön och slänga omkring varje gång det kom en vindpust.
 
Efter några minuters kämpande gick vi tillbaka till stallet igen. Fans ingen anledning att fortsätta bråka. Dessutom blev man ju ordentligt kall när man stod där i blåsten. 
 
Egentligen skulle Lily få rida på Prillan när vi kom tillbaka till stallet men vi alla frös så mycket så vi bestämde att vi tar det en annan dag istället. Så när vi kom tillbaka åkte Lily och hennes föräldrar hem och jag stretchade och lampade Verona. 
 
Hjälpte även till med några saker innan jag körde hem. Skulle ta lite bilder men jag frös något fruktansvärt att jag struntade i det idag. Kan locka med någon nästa gång jag ska dit också så kanske jag kan skaffa lite nya bilder. 
 
Nu ska jag skriva allt som ska handlas så kör vi nog snart till affären. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela