Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Godmorgon... eller godmiddag!

Publicerad 2016-01-01 12:00:00 i Alla inlägg,

Oj, vad länge jag kunde sova idag. Sov till elva! Helt sjukt! Fast gick ju och la mig efter två, så kanske inte jättekonstigt egentligen.
 
Jag hoppas verkligen ni hade en bra nyårsafton igår! Jag tillbringade de sista timmarna av 2015 och de första av 2016 med fina vänner. 
 
Men egentligen, vi spelade spel vid 23 och räknade ner tiden "en timme kvar på året" osv. Och sen när vi hade smällt raketer satt vi där igen men då räknade vi "nu har det gått 20 minuter av det nya året". 
 
Någon timme som skiljer. Men egentligen precis samma känsla. Jag kände ingen förändring när vi satte oss där "det nya året". Att räkna ner till nytt år är ju egentligen bara rent mentalt. Det hade kunnat vara vilken dag som helst, bara att man är uppe över tolvslaget. 
 
Nog om det. Märks kanske att jag är lite trött? Bara babblar helt ointressanta saker. 
 
Idag ska jag ta det lugnt. Njuta av lite ledighet och fixa och förbereda för nya året! Ska fixa ihop en årsresume av 2015. Kan ju vara kul att titta tillbaka på sen. Även att sitta och läsa alla inlägg och återuppliva minnen. 
 
Sen ska jag även skriva in lite saker i kalendern. Planera lite för året helt enkelt. Fastställa mål osv. Och bildbomb kan ni vänta er från igår. Blev mycket bilder då.
 
Är ni nu taggade för 2016?!
 
...Och förresten! Gott nytt år! 

Kommentarer

Postat av: rememberthiis.blogg.se

Publicerad 2016-01-01 12:37:48

Gott nytt år :D

Svar: Tack! Detsamma!
Jennifer

Postat av: a n n i k a

Publicerad 2016-01-01 12:54:02

Fin bild!

Svar: Tack!
Jennifer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela