Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Årsresumé September - december 2015

Publicerad 2016-01-01 22:00:39 i Alla inlägg,

 September:
Under september red jag inte Verona. Hon hade fått ont i ryggen igen så tillsammans med han som behandlar henne bestämde vi (i slutet på augusti) att hon inte skulle ha någon på ryggen på minst en månad. Istället blev det markarbete med henne. Det blev att jag tränade mycket longering den här månaden. Engagerade mig när det var öppet hus på Yrk. Sålde lotter, red och umgicks med besökarna. Gjorde även min första Pay and jump. Red två rundor på William och var överlyckling efteråt. 
 
Mycket plugg under månaden. Pluggade, skrev upp för mitt AM-kort och klarade det! Pluggade hästkunskap inför Flyingecupen i oktober och pluggade FN i skolan. Förresten, jag åkte ju upp till stockholm för Reunionparty efter språkresan. Jättekul att få träffa alla igen! 
 
Oktober:
Under oktober kom jag igång med träningen igen.Vi avslutade vårt FN arbete i skolan och det var såå skönt efter att ha arbetat med det så pass länge.  Hade några roliga träffar med Yrus, varav Hästkunskap Cupen i Flyinge var en av dem. Där vann vi tipsrundan och fick söta små godsedjurs hästar. Efter tävlingen var vi dessutom på en väldigt bra clinic för Jens Fredricsson. Jag var med på ytterligare en pay and jump med William. Efter den hade Yrus halloweenkväll med övernattning och spökrunda. En uppskattad träff av alla som var där. Lärde mig tömköra Verona och i slutet på månaden kunde vi även börja rida smått igen. Hyrde Chappen hos Petra och red ett grymt dressyrpass när motivationen till att rida var i botten. Hann även med att umgås en hel del med vänner under månaden. 
 
November:
I november fortsatte blandningen av tömkörning och ridning på Verona. Tränade dessutom ett grymt pass för Mimmi. På Yrk flöt allt på. Det var en väldigt höstig månad i allmänhet med mycket mys. Jag och mor åkte till stockholm och såg Sweden International horse show och umgicks med släkten där uppe. Annars var där inget nytt och spännande som hände utan allt flöt på bra. Jo, Kattniss kom ju hem till oss!
 
December:
Det började med jul-tema direkt. Luciaträning, julmarknad och julfester. Med Verona blev det mer ordentliga ridpass varvat med longering oc tömkörning. Hon var även på behandling då det visade sig att hon blivit lite sned i korset igen och då blev det istället några dagars promenad och sen tillbaka till longering igen. Det var luciashow på Yrk då jag var med i en hel del nummer. Min första och enda luciashow så det gällde ju att passa på. Och väldigt roligt var det!
 
Sista skolveckan var lugn och oseriös. Jag avslutade med att köra epan till Ystad sista dagen. Började sen lovet med ett prova-på-läger på Bollerup. Hade sen en lugn och mysig jul-vecka med släkt, vänner och stall inplanerat. Avslutade sen året med nyårsfest hemma hos oss med underbara kompis-gänget! 
 
Vilket år det har varit!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela