Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Årsresumé Maj - augusti 2015

Publicerad 2016-01-01 20:56:00 i Alla inlägg,

 Maj:
En månad som passerade väldigt snabbt. Blev konfirmerad och var på Petras årliga klubbtävling i början av månaden, sjukt mysigt. Sen blev både Veronas stall smittfritt och Yrk blev ur isolering. Och då blev det mycket "komma igång igen" ridpass. Ungefär i mitten på maj  bestämde jag mig för att sluta slarva och rida ordentligt. Det är nog passet som har haft absolut störst betydelse för mig under hela året. Sluta "åka" och börja rida. Efter det har alla pass gått mycket bättre. Avslutade månaden med hoppclinic och fick sjukt mycket inspiration av Maria Gretzer. Även en mysig cykelhajk i slutet på månaden. 
 
Juni:
Två sista veckorna i skolan innan sommarlovet var ganska lugna. Sen blev det skolavslutning och en resa till Ullared. Firade midsommar med vännerna, någon dags sommarjobb och sen bar det av till England på språkresa. Hade riktigt grymma ridpass under månaden och pratade även med Johanna om att byta grupp och utmana mig. Det var under den här månaden de tankarna kom. Man måste utmana sig för att utvecklas. 
 
Tittade på hopptävling på Grevlunda. Då inveg jag även mitt nya objektiv och fick riktigt bra bilder. Många andra sommarbilder togs också under månaden. Utvecklingen med Verona blev stor. Vi hade ordentliga ridpass och hoppade även lite hinder.
 
Juli: 
Halva månaden tillbringades i England på en fantastisk språkresa och andra halvan med sommarjobb. Och utöver det var det ridning, en resa till stockholm och att umgås med släkt och vänner. Och ridningen, den kämpade jag verkligen med. Skulle göra det bästa av varje pass och jag utvecklade mig verkligen något enormt, Blev sugen på att börja tävla och ta större steg och mer utmaningar. Juli = då man kände att det var lov!
 
Augusti:
Augusti var månaden som bjöd på lite mer sommarvärme än de andra månaderna hade gjort. Dock började ju skolan igen, 9an var det dags för nu. Blev en paus från bloggen för att komma i fas igen men sen blev det en blogg som levererade bra saker. Avslutade lovet med en grym tjejhelg och lite sommarjobb. Fortsatte på min AM-kurs som jag påbörjade i Juni. Möblerade även om på rummet. Blev jättenöjd och har aldrig trivts så bra där som jag gör nu. 
 
Och många händelser på hästfronten. Varit med Birgitta på tävling, skrittat på Namur och lite pass på Verona. Hälsat på Linnea & Skotti och även hos Petras med Filippa. Och så åkte jag och Ida till Malmö och tittade på fälttävlans EM. Väldigt roligt! Och som sista sak började jag i hoppgruppen på Yrk. Känner verkligen att det blev rätt! Träna hoppning på Yrk och dressyr på Verona. Perfekt blandning och utvecklingen går i raketfart!
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2016-01-01 22:03:55

Jättefina bilder! :)

Svar: Vad kul att du tycker det! :)
Jennifer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela