Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Årsresumé Januari - april 2015

Publicerad 2016-01-01 19:21:00 i Alla inlägg,

Börjar nya året med att se tillbaka på 2015. Här kommer en tillbakablick/samanfattning på första delen av året:
 
Januari:
Började året med semester. Åkte i slutet på december och var borta i två veckor. Bodde på hotell i Teneriffa och hade det väldigt skönt. Några utflykter (tex. till Teide) men mest bad och sol vid poolen. Kom hem igen och började skolan (gick i åttan då och hade hur mycket plugg som helst hela terminen) och red Verona och på Ystad ridklubb. På Ystad red jag på torsdagar för Johanna. En vanlig grupp med blandade lektioner, dressyr, bommar och hoppning. Blev även medlem i Yrus styrelse under månaden.
 
Veorna kämpade jag med under månaden. Nu i efterhand red jag henne ju knappt. Åkte mest runt och styrde. Kan ju säga att jag hade betydligt mindre kunskap om hur man behöver rida Veorna för att hon ska hitta formen och jobba rätt. Då var jag nöjd för minsta lilla sak som blev rätt. 
 
Bloggen var ju inte den bästa under månaden. Korta och mindre bra live-inlägg från semestern eftersom internetet var dåligt. Och sen när jag kom hem blev jag så trött av att vara igång med skola och stall igen att jag inte orkade blogga bra. Och var dessutom helt fast vid att plöja mig igenom Harry Potter böckerna.
 
Det var även under Januari jag började fundera på drömmar. Hade satt upp mål för 2015, men hittade så mycket citat och tips om hur man når sina drömmar att jag började fundera i de vägarna istället. 
 
Februari:
Började månaden med att åka med Verona på behandling. Allt var bra igen. Rak i ryggen, bra i benen, mjuk i musklerna och den nya sadeln satt bra. Jag var överlycklig. Allt masserande hade lönat sig. Men massagen fortsatt vi med under månaden. Min ridning höll sig på samma nivå som under januari, inte jättebra med andra ord. Fick mycket hjälp av Birgitta med Verona och tränade även för Mimmi en gång. Men även om allt inte gick jättebra hade jag kul och njöt av varje pass. 
 
Började gymma och springa under februari. Blev inte många gånger. Men jag började i alla fall. Hälsade även på ute hos Petra. En gång då jag bara hälsade på, och sen en gång då jag och Linnea hyrde häst och rastade shettisarna. Var även med Linnea ute hos skotti under sportlovet. 
 
Sen fyllde jag år. 15 år den 18 februari. Tillbrinade födelsedagen i stallet hos Verona. 
 
Mars:
Under mars hände det mycket saker. Jag kom igång med träningen ordentligt. Sprang längre och längre för varje gång. Var även på prao i en vecka. Var på två gymnasium (SRG och Bollerup) och bestämde mig ganska snabbt för vilket som var aktuellt för valet i 9an. Yrus började sina aktiviteter för terminen med en lyckad kick-off och en filmkväll efter pay and jumpen den 27/3. 
 
Ridningen rullade på som vanligt, både på Yrk och med Verona. Utveckligen med Verona fortsatte framåt. Drog även med mig Filippa till Verona en dag så det blev lite nya hästbilder. Testade lite frihetsdressyr med Verona också. Men utöver det vanliga red jag Magoo en gång. Slog rekord och hoppade 1,10 m! Och så hyrde jag häst hos Petra med Filippa och rastade shettisarna. 
 
April: 
April var en blandad månad. Började med att allt flöt på och jag fick upp många bra inlägg på bloggen. Hade ett bra påsklov och bra ordning på allt igen den första halvan av månaden. Red på mer och mer bommar med Verona och hade ganska bra ridpass.
 
Sen kom kvarkan. Både Ystad ridklubb och Namur och Verona. Inte kul alls.. Bara mys, stall och hoppas att de blev bättre. Tillbringade dagar med att baka, umgås med familjen, fota och bara fördriva tiden. Hade såna skuldkänslor av att jag hade tagit med mig smittan från Yrk till Veronas stall. Men eftersom det inte gick att rida började jag och Verona träna frihetsdressyr i hagen istället. Det hade vi kanske inte gjort om hon inte blivit sjuk. Avslutade i alla fall månaden med börja rida Verona igen när hon blev frisk. Slog även mitt gamla rekord när jag sprang Tösarajset i Ystad. Lycka!
 
En annan ganska betydelsefull händelse var att jag funderade lite noggrannare på vad jag vill i framtiden. Det inlägget kan ni läsa här.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela