Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Sammanfattning av Maj

Publicerad 2015-05-31 21:30:00 i Alla inlägg,

Hur kortfattar man denna månaden? Den har ju bara rusat förbi innan man har hunnit reagera! Blev inte jag konfirmerad igår? Det är ju nästan en månad sen!! 
 
Hur har månaden sett ut i hästväg? Sjukt bra tycker jag ändå. Var på Petras årliga klubbtävling, sjukt mysigt. Sen blev både Veronas stall smittfritt och Yrk blev ur isolering. Så det har blivit mycket "komma igång igen" denna månaden. Efter ca halva månaden bestämde jag mig för att sluta slarva och rida ordentligt. Sen dess har allt gått mycket bättre. Var på hoppclinic i slutet av månaden och fick sjukt mycket inspiration av Maria Gretzer. Så det har varit fullt ös på hästfronten och förhoppningsvis blir det ännu mer i Juni!
 
Allmänt har det också hänt mycket under månaden. Konfirmerade mig i början av månaden. Det är en dag man kommer minnas länge! Var på Emporia med Filippa och hade tjejmys, länge sen sist. Sov hos mormor och farmor några dagar över kristi himmelfärds när mor och far var i Paris. Var även på information om språkresan och har sen dess blivit mer och mer taggad. Sen får vi ju inte glömma, Måns Zelmerlöv vann Eurovision song contest med "Heroes". Avslutade månaden med en sjukt mysig cykelhajk. 
 
Något annat? Fullt ös i skolan nu innan betygen ska sättas. Två ämnen jag får slutbetyg i som jag har jobbat extra hårt i. Kan ju säga att det lönade sig. Men mycket läxor och inlämningar har det varit, utan tvekan. På bloggen har detta märkts. Slarviga och dåliga inlägg i början av månaden. Började planera vissa inlägg och sen dess har det blivit mycket bättre känsla här på bloggen. Eller vad tycker ni?
 
Förresten, har ju skaffat en ny mobil! Helt kär i den! Bloggen är mycket lättare att uppdatera nu för jag älskar verkligen bloggappen i denna mobilen. Älskar även kameran, sinnes vad bra bilder den tar. Ja, hela mobilen är sjukt mycket bättre än den förra!!
 
Lite Maj-bilder:
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela