Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

LUCIASHOW

Publicerad 2015-12-14 18:10:00 i Alla inlägg, Ystad ridklubb,

Då är det väl slutligen dags att ta tag i inlägget om luciashowen. Min plan är att skriva och lägga upp bilder från nummerna jag var med i. (Vilket ändå blir en hel del) Vissa bilder är från YR's facebooksida och vissa är som mor tog med min kamera. Jag tycker vi tar det i tur och ordning.
 
Vi börjar med gänget som hälsade alla välkomna. (Som även var det gänget som har planerat showen)
 
 Sen började showen med YRUS cykelkadrilj som blev hur bra som helst. Vi hade endast cyklat kadriljen två gånger innan det var dags på riktigt. Och man kan lugnt säga att showen var den bästa gången!
 
Några nummer senare var det YRUS tur igen. Denna gång med att visa upp ridsportens åtta grenar med käpphästar. Dressyr, gymkana, körning, WE, fälttävlan, distans, hoppning och voltige. Jag var då med  och visade upp körning och distans. 
 
Distans:
 
Gymkana:
 
Körning:
 
Voltige:
 
Lite senare kommer ett spännande nummer. En utklädnadstävling mellan styrelsen, personalen och YRUS. Gissa vem som vann. YRUS så klart! 
 
Här har vi fina styrelsen:
 
Sen har vi personalen med sina drakar:
 
Och sist har vi YRUS som motorcykelgäng som dansar till Feliz Navidad. Och såklart Laika som agerar motorcykel:
 
Efter pausen var det dags för hoppgruppernas hoppkadrilj. Allt fungerade super på träningen men under uppvisningen flippade William ut. Han blev rädd för publiken, sakerna i hörnorna och julgranarna. Jag skulle rida först i mitt led men när jag först trillade av (ganska lugn avramling så jag hann landa på fötterna) och sen fick några vägringar, blev det att jag och William red sist i ledet. En VÄLDIGT övertaggad ponny satt jag på! 
 
 
Lite senare var det dags att hoppa den övertaggade ponnyn igen i hoppgruppernas stafett. Där var jag i lag 3 (av fyra lag) tillsammans med Max och Jennie. Som sagt, taggad ponny även här. Fick två stopp på hinder nr 2 men resten av banan gick bra och väldigt snabbt (inte så svårt när han var så taggad att han inte kunde stå still). Och tro det eller ej så tog mitt lag hem vinsten med snabbast tid. 
 
Och sen, det sista numret jag var med i som även var det numret som avslutade showen: Luciatåget! Här ledde jag en (fortfarande) ganska taggad William, medan en tjej som hette Liv satt på. En väldigt mysig avslutning på en lång och händelserik show. 
 
(Ser ni oss? Vita hästen till vänster i bilden.)
 
Ja, många nummer blev det. Men så kul vi hade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela