Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Jullovsmål

Publicerad 2015-12-18 15:11:00 i Alla inlägg, Åsikter & Power,

Nu vill jag ha en nystart. Jag är inte nöjd med någonting för tillfället känns det som. Jag går i samma spår varje dag. Ingen förändring, ingen utveckling. För några år sedan hade jag inte haft något emot det. Men nu när jag har fått känna på hur mycket man kan utvecklas genom att förändra har ändrat på det.
 
Med bloggen behöver jag nu en stor förändring! Det räcker inte med lite nya tag. Jag måste göra något större. Jag tycker inte den har den powern jag vill att den ska ha och jag förstår att man kikar in på den mer sällan. Klandrar er inte,  jag känner likadant. 
 
Så ett mål för jullovet är att hitta en ny portal, ett bra bloggnamn och flytta bloggen. Få en nystart helt enkelt! Känner att det behövs. 
 
Vad blir det mer för mål under lovet? Jag har inte tänkt längre. Men det finns kategorier jag känner att jag vill förändra något i. Eller som jag vill sätta en plan för. Jag vill utvecklas. Jag vill ta mig framåt. I allt. Och helst i rasande fart! Men just nu känns det som att jag står och trampar på samma ställe.
 
Har ni satt upp mål för lovet? Vad i så fall? Jag är nyfiken och behöver inspiration!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela