Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Hästrelaterade frågor för 2015 - del 3

Publicerad 2015-12-30 17:21:00 i Alla inlägg, Q&A,

Vad har du köpt mest av, alltså i kvantitet?
Ingen aning. Ridhandskar kanske? Sliter ut mina sjukt snabbt så måste köpa nya typ hela tiden. 
 
Dina tre mest använda produkter 2015?
Har använt mina nya ridstövlar väldigt mycket och jag älskar dem. Även använt mina nya koftor som är hur sköna som helst. Boken "Roligt med bommar och koner" användes flitigt i våras när jag red fullt ut med Verona.

Ditt sämsta minne?

Var nog när jag fick med mig smittan från Ystad Ridklubb till Verona och Namur så de också blev sjuka. Då fick man ju lite skuldkänslor.. 

Vad kommer du sakna från 2015?
Jag kommer sakna allt! På häst-biten har det hänt oerhört mycket. Sen kommer det mesta ju återkomma under 2016. Tävlingar, träningar och yrus-aktiviteter kommer att komma igen. Men känslan man hade "när man gjorde just det" kommer man sakna. Likaså dagen då man "gjorde det" osv. Det är ju 

Årets bästa ryttare?

Jag måste säga att jag blev positivt överaskad av Jens Fredricsson när jag var på hans clinic i höstas. En väldigt inspirerande person som verkligen förklarade allt han gick igenom med hänsyn till att det var mest ungdomar som satt på läktaren. Han skojade till allt, vilket gjorde att han var väldigt rolig att lyssna på. Jag har inte "brytt mig så mycket om honom" tidigare men efter det har jag haft lite mer koll på namnet Jens Fredricsson. Så han har ju lite med året att göra. Annars kan jag inte komma på någon jag tycker har gjort något väldigt speciellt under året. Jag hämtar ju inspiration från alla stora stjärnor!

Har du lärt känna några nya människor?
Ja det har jag verkligen. Känner väldigt många från Ystad ridklubb som jag inte kände innan. Bytte rid-dag och har även gjort en hel del Yrus-aktiviteter så man har ju lärt känna en hel del. Och träffat ännu fler!

Är det någon tävlingstabbe som du minns?
Endast gjort två Pay and jumps men om jag ska säga någon tabb jag gjorde så var det nog att jag kom direkt från ett scoutläget till den senaste p&j. Var jättetrött, så det som gick fel var helt och hållet på grund av att jag inte orkade. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela