Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Byta bloggportal?

Publicerad 2015-12-07 12:00:00 i Alla inlägg,

Hur tänker ni kring bloggportaler? 
 
Den senaste tiden har jag funderat mycket i de banorna. Jag kanske ska testa en annan bloggportal? Göra en nystart? Ändra på vissa saker?
 
Frasen "ändra på vissa saker" handlar inte bara om bloggen. Den handlar om annat också. Men det är inte det som ska vara fokus i inlägget. Fokus är Det kanske är dags att testa en annan bloggportal?
 
Hittills har jag bara hittat en bloggportal som fungerar och det är nouw.com. Men ni har kanske idéer eller erfarenheter av några andra bloggportaler? Då är det bara att lämna en kommentar. 
 
Jag är inte expert på bloggportaler. Men det finns två saker som jag kollar efter och det är 1, om jag kan "ta med mig" min gamla blogg dit. Efter att ha bloggat i snart tre år på den här bloggen vill jag inte starta en helt ny. Jag vill inte byta blogg, jag vill byta portal men ta bloggen med mig dit. 
 
Och 2, jag vill inrikta mig. Visst, blogg.se har skaffat några kategorier; mat, nöje, djur och träning. Men jag vill inrikta mig ordentligt. Jag vill till en portal som har hästinriktning. Antingen som kategori eller en hästportal. 
 
Jag är trött på bloggen för tillfället. Inga idéer, men så sjukt mycket motivation till att skriva.
 
Jag tror jag behöver bryta lite rutiner. Att komma till en helt ny portal blir ett byte om något. Jag tror det är vad jag vill. Just nu i alla fall. 
 
Vad tycker ni om ett bloggbyte? Vad tror ni om att byta till nouw.com? Eller har ni något annat bra alternativ? Kommentera!
 

Kommentarer

Postat av: Emelie Nilsson

Publicerad 2015-12-07 13:25:04

Hejsan! Jag tycker väldigt mycket om nouw. Så kan starkt rekommendera den.

Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela