Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Sammanfatta Augusti

Publicerad 2015-08-31 21:44:02 i Alla inlägg,

Hur skulle jag sammanfatta augusti? En somrig månad trots allt. Sensommaren var här efter ett ganska osomrigt sommarlov. Äntligen fick vi lite värme att njuta av. 
 
Under månaden har jag både njutit av slutet på sommarlovet och kommit igång med skolan igen. Tjejhelg, sommarjobb och sköna sommardagar. Men även jobbiga skoldagar, trötta eftermiddagar och stall. 
 
När skolan började blev jag helt slut. Orkade knappt rida, inte blogga och kände mig allmänt trött. Efter några dagars paus är jag nu på banan igen. En jobbigare skolstart än väntat blev det med andra ord. 
 
Jag har även startat höstens utmaningar. Börjat i hoppgruppen på Yrk. Känns verkligen rätt. I höst blir det utmaningar och här är en av dem. Träningen inför Flyingecupen har även dragit igång. En utmaning som ska bli extremt rolig. 
 
Verona har blivit sämre igen så nu blir det markträning. Men under månaden har vi ändå haft några härliga ridpass och dagar i stallet. Jag har följt med Birgitta på tävling och fått se hur det går till där. Och sist men inte minst har jag suttit på Namur och skrittat. 
 
En månad full av äventyr har det varit. Väldigt blandat men väldigt kul. 
 
Måste säga att det var en ganska dålig månadssammanfattning men så får det vara denna gången. 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela