Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

PW, massage och allt

Publicerad 2014-09-30 20:59:00 i Alla inlägg, Verona,

Idag blev det stallet ganska sent. Skulle åka med när Jim skulle på fotboll men där var inte plats så jag fick vänta ytterligare en halvtimme innan jag kom till stallet. När jag väl kom dit var klockan halv sju så det började redan bli lite mörkt. Bestämde därför att börja med powerwalken och sen ta stallet.
 
Powerwalkade med Verona nästan en timme. När vi kom tillbaka var det riktigt mörkt. Hann precis ställa oss i stallet och börja fixa, sen blev det kolsvart. 
 
Efteråt blev det mycket "pyssel". Först stretchade jag Verona, sen blev det massage. Masserade med en "massagesak" från nacken till rumpan. Den övre delen av henne. När jag masserade nedanför manken (ungefär) njöt hon så det syntes tydligt. Hon sträckte fram huvudet jättelångt och fladdrade med läppen. Såg jätteroligt ut. Det var precis samma ställe hela tiden, flyttade jag bakåt slutade hon. Det var på en viss fläck.
 
När massagen var klar skulle jag kyla benen (som har blivit bättre, och mindre svullna). Det var någon gele, som luktade typ mint, som jag skulle smörja med. 
 
Sist fick hon ett täcke som heter något speciellt (har glömt vad) och sen ett fleecetäcke. Och in i boxen. 
 
Fyllde vatten i boxarna och sen åkte jag hem. 
Det var väldigt lätt att fylla Namurs hinkar när han hela tiden drack upp det som kom i dem.. Tog lite tid.
 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela