Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Kort pass

Publicerad 2014-07-31 23:20:25 i Alla inlägg, Verona,

Klockan är mycket och jag är trött. Skriver om ridpasset ganska kort för jag vill sova så fort som möjligt. 
 
Var i stallet vid sju och hemma lite i tio. Tre timmar går jättefort i stallet. Eller hur?
 
Hämtade Verona direkt så jag kunde rida så fort som möjligt eftersom jag skulle fixa saker efteråt. Blev inget lång ridpass idag. Satt upp och Verona gick in på ridbanan som vanligt. Sen fick hon tvärstopp när vi kom innanför staketet. Vägrade röra sig. Så som Verona gör ibland.
 
Hoppade av och gick runt med henne en stund, som vanligt. Hoppade upp igen och provade. Gick inte. Gick en stund igen och provade igen. Nej, Efter tre försök gav jag upp. (10 minuter)
 
Gick in i stallet och tog av sadeln och på med longeringslina. Longerade henne i ca en halvtimme. I början var hon ganska spänd men blev fort avslappnad. Skrittade och travade i båda varven. Hade lång lina emellanåt och kort emellanåt. Bakdelen såg lite spänd ut hela tiden. Svansen ville inte slappna av utan stod ut lite hela tiden. 
 
Hon verkade vara som innan när hon har varit brunstig. Så det är nog bara den igen.. Förhoppningsvis. 
 
Jag som hade längtat efter att få rida ett riktigt ridpass. Även tagit fram tre (väldigt tunga) bommar och lagt som solfjäder för att träna lite sånt. Men nä hä.. Hoppas i alla fall att hon är bättre på lördag! 
 
Efter "ridpasset" släppte jag ut Verona, la tillbaka bommarna, putsade tränset, tog bort halmen från betet, sopade i stallet och smorde tränset. Sen blev det cykel hem. 
 
Som sagt, Hoppas bättre på lördag! ;)
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela