Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Riktigt kallt!

Publicerad 2016-01-04 17:04:00 i Alla inlägg, Verona,

Idag har det också varit kallt. Jag tog in Verona när jag hade fixat i stallet. Var på väg att ta av täckena när jag märkte att hela hon darrade. Hon var hur spänd som helst i hela kroppen. Släppte in henne i boxen eftersom jag inte visste varför hon var som hon var. Tänkte att hon kanske var jätterädd eller någonting. Frågade Birgitta och hon trodde att hon frös, så jag skulle longera som vi hade bestämt på banan fast ta på ländtäcke. 
 
Borstade henne lite extra idag i och med att hon frös, så hon kanske kunde få upp blodcirkulationen innan vi skulle arbeta. Blev sen inget långt pass då det blåste och brev något fruktansvert kallt. Jag tappade känseln i både händer och fötter och då longerade jag ändå bara i 20 min. Men Verona skötte sig bra. Inte den bästa framåtbjudningen men jag förstår det då hon gick ganska försiktigt för att banan var helt frusen. 
 
Efteråt blev stretching. La extra mycket fokus på att stretcha halsen då det var där hon spännde sig som mest. Såg ut som en lama så mycket som hon spände underhalsen. Hon blev i alla fall lite mer avslappnad efteråt. 
 
Sen blev det att bära vattenhinkar med varmt vatten och fylla hinkarna i stallet. Spillde faktiskt inte över mig idag!
 
Nu har jag precis duschat och packat och åker alldeles strax till farmor. Kanske bloggar ikväll, kanske inte. Vi får se. Annars hörs vi igen imorgon! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela