Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Godmorgon

Publicerad 2016-01-04 10:32:00 i Alla inlägg,

Godmorgon fina bloggläsare. Idag är det måndag. Vecka ETT. Hör ni själva hur konstigt det låter! 
 
Just nu ligger jag i sängen. Har varit vaken i ca en timme och drar mig nog snart upp för att fixa frukost. Samantha sover fortfarande så jag tyckte det passade bra med lite morgonbloggning nu. 
 
Tänkte att jag kunde dela med mig av en veckoplanering idag eftersom det händer ganska mycket under veckan. Jag är ju som sagt själv hemma så jag kommer umgås med ganska mycket kompisar osv. 
 
Måndag: Samantha har sovit över, ska till Verona och tömköra någon gång under dagen. Sover hos farmor ikväll. 
Tisdag: Är nog lite hos farmor under dagen, sen är jag nog hemma lite av dagen. Ridningen börjar igen. Kör ganska tidigt då jag inte vet hur lång tid det tar att köra och så kanske jag kan kolla någon lektion före min, kanske även efter min om jag inte fryser för mycket. Sover själv hemma. 
 
Omsdag: Åker till Verona på morgonen. Ev åker vi till ridhus och i så fall blir det lite ridning. Senare på dagen kommer Joanna. Sen sover hon över här. 
 
Torsdag: Jag och Joanna åker till Emporia och tillbringar nog i princip hela dagen där. Sen åker vi till Joanna och sover över hos henne. 
 
Fredag: Tillbringar nog en del av dagen hos Joanna. Sen åker jag hem och Filippa kommer ocj sover över hos mig till söndag. 
 
Lördag: Heldag med Filippa. Vi åker till Verona i alla fall. Vet inte riktigt om hon ska ridas, men det hinner vi bestämma vi tills dess. 
 
Söndag: Vet inte hur länge hon stannar eller vad jag gör resten av dagen. Men det blir nog lite vila och förbereda för skolstart på måndagen. Har även planer på att börja blogga helt på nya bloggen den här dagen.
 
Så ser min lovvecka ut. Sjukt länge sen jag umgicks så mycket med kompisar. Men det ska bli riktigt riktigt kul!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela