Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Denna september

Publicerad 2015-09-30 23:00:00 i Alla inlägg,

Ja, september. En månad som rusade förbi i en väldig fart. 
 
Inom rid-kategorin hände ganska mycket. Min första Pay and jump som jag är väldigt nöjd med. Longering av Verona hela månaden. Och skillnaden på henne nu när hon har jobbat såhär är stor. Jättekul att det blev förbättring!
 
Skolan har varit hyfsat lugn. Man tröttnar mer och mer på FN-temat, men snart är det över. 
 
EF reunion partyt i Stockholm var riktigt nice. Det är ett minne man kommer ha med sig länge. 
 
Jag klarade uppskrivningen till mitt AM-körkort. Det är ju något ganska speciellt. 
 
Nu lämnar vi denna sommar/höst månaden och tar oss in i en ordentligt höstig månad- Oktober! 
 
Kort sammanfattning men jag tror inte jag behöver skriva mer. Varje händelse har ju en stor betydelse. Och ni vet ju vad allting är. 
 
Vi möts igen i Oktober!
 

Trötter

Publicerad 2015-09-30 20:01:22 i Alla inlägg, Verona,

Ligger i sängen just nu och jag somnar snart... Är så fruktansvärt trött. Innan jag förbereder till imorgon och går och lägger mig tänkte jag skriva ett litet inlägg. 

Idag blev det någon blandning av longering och tömkörning med Verona. Hade två tömmar men gick mest på volt ändå. Hade lite svårt att komma in i det och få det rätt då jag bara har tömkört enstaka gånger.

VI la till lite bommar några gånger. Hade svårt för att styra henne riktigt rätt så hon sneddade någon gång och kom helt fel någon gång men det tar jag på mig. Hade inte riktigt koll. 

Så ungefär hela passet låg fokus på att vi skulle förstå varandra. 

Och några varv gick hon väldigt väldigt fint måste jag tillägga. Då blev där ju något rätt! 

Förhoppningsvis kan Birgitta visa mig lite nästa gång så blir det kanske lite bätte. Känner mig ju inte som ett proffs direkt.

Nu blir det sova. Klockan är bara åtta men jag orkar inte mer idag. Får plugga imorgon bitti istället... Tråk..

Hade medhjälpare med mig idag också. Snart kanske han kan få fram något intresse för hästar.

Tänk "Höst"

Publicerad 2015-09-30 12:00:00 i Alla inlägg, Åsikter & Power,

Vad tänker du på när ni tänker "Höst"? Vad är det första som kommer upp i ditt huvud?
 
När jag tänker "Höst" tänker jag först orangea löv, mysiga koftor, varma drycker, halsdukar, mys under filtar, ligga och läsa/ se film, mm. 
 
Sen när jag funderar lite mer på hur min höst brukar vara tillkommer även: kallt väder, mycket regn, kortare dagar, mm. 
 
För det första man tänker är ju det man ser överallt. Reklamer, internet, bilder osv. Det är så man föreställer sig hösten. Men hur mycket av det här blir verklighet i din värld?
 
Jag personligen gör inte alls så som reklamerna visar. Visst jag gör de flesta sakerna. Men inte alls av samma orsak. Jag har inte på mig tjocka koftor för att det är "höstmode", utan för att det är kallt ute! Jag dricker inte varm oboy (vilket jag defenitivt gör) bara för att det är höst. Det gör jag hela året, men just när jag fryser är det extra gott. 
 
Jag tänker såhär: Vi ska inte förvänta oss för mycket av hösten! Vi blir ofta lurade av reklamer, internet och fina bilder på hur det "ska se ut". Men jag tycker att vi skiter i det. Helt ärligt! Vi skiter i höstmodet och vi skiter i att se extra på film "bara för att det är höst". Vill man så ska man. Men inte för att man känner sig tvingad eller onormal om man inte gör det!
 
Jag kommer vara i stallet i mörker och ösregn under hösten. Det är jag tvärsäker på. Men bara för att det inte är så man ser hösten betyder det inte att det är fel. Internet säger kanske att det är mer rätt att stanna hemma och se på film. Men det kommer jag skita i!
 
Jag tycker vi gör precis vad vi vill denna hösten! Vi skiter i "hur det ska se ut". Vi gör det vi känner för!
 
Håller ni med?
 
Såhär ser ju ofta bilderna ut på internet. Men det är inte alls säkert att just DIN höst kommer att se ut så bara för det. 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela