Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Sammanfattning av Maj

Publicerad 2015-05-31 21:30:00 i Alla inlägg,

Hur kortfattar man denna månaden? Den har ju bara rusat förbi innan man har hunnit reagera! Blev inte jag konfirmerad igår? Det är ju nästan en månad sen!! 
 
Hur har månaden sett ut i hästväg? Sjukt bra tycker jag ändå. Var på Petras årliga klubbtävling, sjukt mysigt. Sen blev både Veronas stall smittfritt och Yrk blev ur isolering. Så det har blivit mycket "komma igång igen" denna månaden. Efter ca halva månaden bestämde jag mig för att sluta slarva och rida ordentligt. Sen dess har allt gått mycket bättre. Var på hoppclinic i slutet av månaden och fick sjukt mycket inspiration av Maria Gretzer. Så det har varit fullt ös på hästfronten och förhoppningsvis blir det ännu mer i Juni!
 
Allmänt har det också hänt mycket under månaden. Konfirmerade mig i början av månaden. Det är en dag man kommer minnas länge! Var på Emporia med Filippa och hade tjejmys, länge sen sist. Sov hos mormor och farmor några dagar över kristi himmelfärds när mor och far var i Paris. Var även på information om språkresan och har sen dess blivit mer och mer taggad. Sen får vi ju inte glömma, Måns Zelmerlöv vann Eurovision song contest med "Heroes". Avslutade månaden med en sjukt mysig cykelhajk. 
 
Något annat? Fullt ös i skolan nu innan betygen ska sättas. Två ämnen jag får slutbetyg i som jag har jobbat extra hårt i. Kan ju säga att det lönade sig. Men mycket läxor och inlämningar har det varit, utan tvekan. På bloggen har detta märkts. Slarviga och dåliga inlägg i början av månaden. Började planera vissa inlägg och sen dess har det blivit mycket bättre känsla här på bloggen. Eller vad tycker ni?
 
Förresten, har ju skaffat en ny mobil! Helt kär i den! Bloggen är mycket lättare att uppdatera nu för jag älskar verkligen bloggappen i denna mobilen. Älskar även kameran, sinnes vad bra bilder den tar. Ja, hela mobilen är sjukt mycket bättre än den förra!!
 
Lite Maj-bilder:
 
 
 
 

Sista glossyboxen

Publicerad 2015-05-31 21:00:00 i Alla inlägg,

Nu har jag fått min sista glossybox. Min prenumeration har gått ut så nu tar jag en paus. Jag har knappt hunnit använda det jag har fått. Kanske fortsätter prenumerera i framtiden, men inte just nu. 
 
Vill ni få nya produkter och bra tips kan jag verkligen rekommendera Glossybox. Många saker hade jag aldrig hört talas om, men de har blivit stora favoriter! 
 
Glossyboxen i Maj:
1. Laino, Intense Nourishing Body Care and Argan Oil
Laino är en av de bäst säljande hudvårdsserierna i hemlandet Frankrike. Du får testa en mjukgörande hudkräm för hela kroppen, samt en 100% arganolja för hår och hud framtagen i Marocko. 75 kr/200 ml & 259 kr/50 ml
 
2. Être Belle Cosmetic, Aloe Vera Moisturizing Gel
Återfuktande gel med Aloe vera. Den oljefria gelen är berikad med liposomer som binder fukt och slätar ut huden, samt gör den mer elastisk. Kommer i en behändig storlek att ta med på sommarens semesterresa. 209 kr/40 ml
 
3. Coloran, Permanentfärg för ögonbryn
Inför sommaren färgar vi gärna ögonbrynen för att slippa fylla i dem. Du får testa kultförklarade ögonbrynsfärgen från svenska coloran i en begränsad upplaga framtagen exklusivt för Gossies. 79 kr/förpackning
 
4. Make up store, Nailpolish
Make Up Stores nagellack finns i oändligt många färger och fungerar lika bra på äkta naglar som på konstnaglar. Du får testa ett nagellack eller en vårdande nagelprodukt för att få vackra naglar i sommar. 130 kr/st
 
5. True Organic Of Sweden, All You Need Is Me
Ekologisk version av Eight Hour Cream som gör underverk för torra områden. Inehållet är 100% naturligt och 95% av ingredienserna är ekologiska. Dessutom är förpackningen tillverkad av sockerrör. 249 kr/50 ml
 
 

När all ork är slut!

Publicerad 2015-05-31 20:31:46 i Alla inlägg,

Just nu är jag helt off! Men det är kanske inte så konstigt. Var ju igång (nästan konstant) från tio till tio igår. Så blir det på scouthajk. 
 
Blev inte jättelugnt hos farmor heller. Vi åkte till Ystad och fikade hos min gammelmoster och träffade lite släkt, som jag typ aldrig träffar. Fick även passa Lily (min tvååriga kusin) så det blev ju fullt ös. 
 
Kom hem till kvällsmat och efter det har jag bara vilat. Orkar inte plugga eller blogga. Så istället ska jag skriva månadens inlägg och sen gå och lägga mig. Är i slutet på sista HP boken så den lockar väldigt mycket. 
 
I natt ska jag sova ut. Blev sent både i fredags och lördags. Behöver vila lite nu!
 
Godnatt på er. Vi hörs imorgon!
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela