Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Månaden Juni

Publicerad 2015-06-30 23:59:07 i Alla inlägg, Språkresa,

Oj, oj, vilken månad!

vad gjorde jag i juni? Egentligen en massa saker när jag tänker efter.

De sista två veckorna i skolan var i början på juni och det var riktigt chill och härliga veckor. Elevens val och andra roligheter. Sen blev det ju så klart skolavslutning. Och efter det åkte jag till ullared. Här kom även lite sommarväder med värme och sol.

Veckan efter var det midsommar med typiskt midsommarväder. Regn hela helgen, men kul hade vi.

Sen åkte jag ju på språkresa i slutet av juni. Förvirring i början men det blev bättre och bättre. I juni var ju bara början på resan.

Månaden har varit full av händelser och jag har haft väldigt kul. 

Nu har vi koll

Publicerad 2015-06-30 19:20:10 i Alla inlägg, Språkresa,

Dagarna blir bara bättre och bättre. Idag började vi med att dra till stranden. Tråkig strand men väldigt soligt och härligt. Vi njöt verkligen av att inte behöva göra så mycket.

Här är aktiviteter hela dagarna och knappt någon vila. Så trött är man! Men nu har alla (både elever, ledare och lärare) fått bätte koll på allt blir det nog lite lättare att slappna av.

I eftermiddags var det lektion. Annan lärare idag och hon kändes mycket bättre. Vi jobbade i en bok med lite olika uppgifter. Inte så svåra utan jag försökte mest fokusera på att prata med de andra vid mitt bord (satt med norskar och en från italien). Det är det jag behöver träna så jag kände att jag faktiskt lärde mig något idag. 

Nu ikväll är det egentligen disco men mina aktivitetsledare har fixar så vi åker till en närliggande stad istället. Discot igår var sådär. För hög musik så det kändes verkligen som att jag tappade hörseln ( i alla fall på vänster öra) och det gjorde verkligen ont i huvudet. Så att vara på disco  fyra gånger i veckan är jag inte så sugen på. Tur att vi slipper idag. Och jag tror att ledarna skulle försöka fixa aktiviteter för de som inte ville gå på alla. Hoppas!

Har inga fler nyheter idag. Bjuder på fler bilder från Torquay och så hörs vi imorgon. :)
Jag har förresten glömt säga att jag är en timme efter er i sverige. Nu är klockan 18:20 för mig när klockan är 19:20 för er. Vet inte om inläggen publiceras i min eller i er 18:20. Ni kan kanske kommentera vilket. 😊

Känns som första dagen

Publicerad 2015-06-29 18:49:04 i Alla inlägg, Språkresa,

Idag började vi ju om från början igen. Typ. Nya klasser igen. 

Denna klassen är jag inte alls lika nöjd med. Inget illa menat mot eleverna i den. Det var bara väldigt tyst hela tiden och då blir det tråkigare. Sen blev läraren sämre hela tiden. I lördags var hon bra. Idag var hon verkligen inte det.  

Vi lekte lekar hela tiden och de var inte alls roliga. Jag satt i en grupp med bara svenskar och då blev det ju ännu tråkigare för vi pratade ju inte så mycket engelska. Lärde mig något? Nej. Imorgon har vi en annan lärare så jag hoppas lektionen blir roligare då. Jag ska även försöka sätta mig med någon osvensk så det inte blir svenska hela tiden. 

I eftermiddags hade vi en riktigt rolig aktivitet. Vi skulle klä ut våra ledare som sen skulle gå catwalk framför hela gruppen. Mycket skratt blev det! Väldigt kul!

Nu är det kvällsmat och sen blir det EF disco. Ska bli spännande att se vad det är för något. 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela