Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Sammanfattning av Juli

Publicerad 2015-07-31 23:09:13 i Alla inlägg,

 Juli månad, vilken månad!
 
 Visste ni att detta är enda lov-månaden under hela året. Det finns ingen anna månad som vi är lediga hela. Snart skola och vanliga rutiner igen. Sjukt vad tiden går fort alltså.

Hur sammanfattar man Juli då? Första halvan av månaden var jag i Torquay. Två veckor (av språkresans tre veckor) som var helt fantastiska. När EF-kaoset försvann blev det ju hur bra som helst. Man lärde sig massor och fick vara med om väldigt mycket saker. Mer om det kommer i sammanfattningen om själva språkresan. 

De andra två veckorna har jag jobbat och varit i stallet. Även en helg i Stockholm. Träffat vänner och släkt. Två veckor fulla av saker. Roliga saker! (För det mesta i alla fall.) 
 
Måste även lägga till en allmän sak som har hänt under våren/sommaren 2015. Jag verkligen tagit tag i ridningen. Nu är det inget lull-lull längre. Nu är det på riktigt! Nu bryr jag mig om att rida ordentligt och i höst blir det mycket satsning. 
 
 Som sagt börjar skolan snart så jag tycker att vi njuter av dessa sista veckorna nu! 
 
Nu säger jag godnatt till Juli. Imorgon är det Augusti. 
 

Kombinera stall och träning

Publicerad 2015-07-31 17:01:12 i Alla inlägg, Träning & nyttigheter, Verona,

Innan idag tänkte jag ju först åka till stallet och den ut och springa. Istället kombinerade jag dem. 

Jag "sprang" till stallet och fick sen skjuts hem. Jag sprang inte hela tiden utan jag körde intervaller: powerwalk and running. Gjorde även lite andra "kroppsövningar". Typ hoppa i sidled och springa sick-sack (eller vad det heter). Var rejält svettig och trött i benen när jag kom fram. Blev allt som allt 36 min och 4,6 km. Hade nästan samma min/km som jag har när jag bara springer så jag gick/sprang ganska fort ändå. 

Väl i stallet gick jag ut i hagen och mös med Verona en stund först. Behövde samtal krafter inför stallet. Sen krattade jag spåret på ridbanan. Gratis styrketräning för armarna, plus att ridbanan blev bra/fin. Tog typ 30 min så jag hade inte mycket ork i armarna efteråt. 

Mös lite mer med Verona i hagen innan jag åkte hem. Nu har jag fikat och snart blir det dusch. Måste stretcha först bara. Glömmer alltid det!
Diggar stilen jag hade i stallet. 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela