Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Månadssammanfattning Februari

Publicerad 2015-02-28 21:55:30 i Alla inlägg,

Då är vi inne på de sista timmarna av Februari 2015. Snart är vi inne i Mars. Vad fort det har gått!! Fast Februari är den kortaste månaden känns den onormalt kort! Den har gått väldigt, väldigt fort!! Men oj, vad mycket man har hunnit med. 
 
Tänker jag februari tänker jag: Utveckligen med Verona, Sportlov/hästveckan, början på min resa mot målen och plugg. 
 
Månaden har varit full av plugg, speciellt veckan innan sportlovet. Då var det sjukt!! 
 
Utveckligen med Verona de sista veckorna har varit väldigt stor, och väldigt rolig. Det är en ny häst att sitta på. Jag känner verkligen att vi jobbar rätt nu. Det är nu Verona jobbar rätt med kroppen och vi kan utvecklas ännu mer! En sak att ta med sig in i Mars- Be om tips! Det kan bara bli bättre! 
 
Sportlovet var ju händelserikt! Nästan stallet varje dag och jag njöt verkligen. Slippa alla krav och all stress en vecka behövdes verkligen!! Dessutom blev jag ju 15, inte för att jag har märkt någon stor skillnad än. 
 
Efter sportlovet satte jag ganska mycket mål. I slutet av månaden började jag kämpa mot dem. Mer får ni veta i Mars. Hur resan går och vilka målen faktiskt är, det har jag ju inte berättat än. Så spännande saker väntar!!
 
Förklaring av Februari med tre ord: Utveckling, hästar och snabbt förbi.
 
En grym månad! Nu taggar vi Mars! Vilka är era mål i Mars? Mina kommer upp på bloggen inom kort!
 

LOVE- Boxen

Publicerad 2015-02-28 20:00:00 i Alla inlägg,

Februaris Glossybox hade Alla hjärtans dag-tema. Och enligt mig var boxen väldigt fin. LOVE stod i cerice över hela locket. Gulligt! Vidare till produkterna:
 
1. The Body Shop- Body Butter, Fuji Green Tea
Att grönt te är fyllt med antioxidanter är ingen nyhet. The Body Shop har anammat den kunskapen och skapat Fuji Green Tea, deras första serie med inehåll av gröna teblad handplockade i Japan. (Du är först i Sverige att testa!) Original: 185 kr/ 200 ml
 
2. Nicka K- Colorluxe Powder Blush
Glamoröst rouge i löspuderform som adderar en rosig fräschör till din makeup. Kompett med en powder-puff-applikator och liten spegel är det enkelt att applicera oavsett var du är. Original: 99 kr
 
3. Royal Apothic- Tinties Lip Butter, Pink
Läppbalsam i en fräsch rosa färg som återfuktar dina läppar och gör dem mjuka. Innehåller arganolja, druvkärneolja, sötmandelolja och sheasmör och kommer i en supersöt vintageinspirerad förpackning. Original: 140 kr
 
4. Marsk- Mineral Eye Shadow, 50 Shades
Skapa en snygg sotning i gråa nyanser med denna högpigmenterade och 100 procent naturliga mineralögonskugga. 190 kr
 
5. Plackers- Plackers Grip
Visa kärlek mot dig själv och din omgivning med ett vackert leende. Med denna tandtrådsbygel rengör du enkelt och bekvämt mellan tänderna. Original: 45 kr/ 35 st
 
Jag är verkligen jättenöjd! Ska bli extra kul att testa Body Buttern (den lyktade jättegott) och Powder Blush (den ser väldigt spännade ut och har väldigt fin färg).

Uteritt i Skåne en vårdag

Publicerad 2015-02-28 17:33:00 i Alla inlägg, Verona,

Idag hade jag verkligen hur mysigt som helst i stallet. Var där i över tre timmar. Solen sken hela tiden och det var hyfsat varmt (så jag lämnade vinterjackan hemma). Dock blåste det lite, men när gör det inte det i Skåne?! 
 
Jag fixade först lite i stallet och sen hämtade jag Verona. Fixade henne hyfsat snabbt och sen gav vi oss iväg på en 55 min lång uteritt. Det var så sjukt härligt och jag kände bara "Vad jag längtar efter sommaren!!" Det var hyfsat varmt och så härligt. 
 
Ställde inte så mycket krav under uteritten utan tog det lugnt och njöt. Länge sen vi red ut sist (över två veckor sen) så vi njöt av ritten och av vädret! För det mesta red jag med halvlånga tyglar, men några gånger samlade jag traven och galoppen. Gjorde även lite skänkelvikningar fram och tillbaka över grusvägenvägen, först i skritt och sen även i trav. 
 
Det enda som gick lite sämre under uteritten var när vi skulle fatta galopp första gången. Det blev en väldig "Tjoho"-galopp. Veronas inställning var ungefär "Full fart framåt!!". Men förutom det hade vi det väldigt lugnt. 
 
Jag kunde lätt ridit lika länge till, så härligt var det. Vilken vår-känsla det var! Nu hoppas vi att det fortsätter vara så här varmt! Snart kanske vi kan rida ut någon dag mitt i veckan. Det enda som hindrar det är att det fortfarande blir mörkt ganska tidigt. Men förhoppningsvis är det snart över. 
 
Såhär kan en uteritt se ut i Skåne, när solen skiner och det är vår i luften:
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela