Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Två som inte är speciellt vana vid varandra

Publicerad 2015-12-09 19:11:05 i Alla inlägg, Verona,

Idag var hästarna på tårna. Lyssnade inte bra och hade för mycket energi. Bådd Verona och Namur var överallt och ingenstans när jag tog in dem. Och Verona hade svårt att srå still när jag fixade henne, både innan och efter passet. 

Och passet, det blev fartfyllt. Hade en hyfsat bra uppvärmning. Lyssnade inte jättebra men efter några tillsägelser fungerade övergångarna. 

Över bommarna var det full fart i början. Blev hopp övet två bommar någon gång, övergick i galopp någon gång och tappade kontroll över benen några gånger. De var överallt! 

Även här behövde hon några tillsägelser och sen gick hon verkligen fint i slutet. Skulle köra en gång och då stod Jim med mig i mitten, men det var nog inte beredd på för hon blev som en bomb. 

Runt, runt, runt först i supersnabb trav. Sen övergick det i full galopp. Tog något varv innan  jag fick tillbaka henne då hon var hur uppstirrad som helst. Gick med henne över bommarna en gång och travade över henne en gång så hon fick avsluta bra. Travade och skrittade av. 

Sen blev det stall. Box, vatten och annat smått och gått. Här kunde jag i alla fall sätta Jim i lite jobb:

Nu har vi precis lagat pannkakor och ätit. Blir mys framför tvn resten av kvällen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela