Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Korta bommar är jätteläskiga!

Publicerad 2015-12-02 10:06:00 i Alla inlägg, Ystad ridklubb,

Korta, rosa och hur konstiga som helst! De hoppar vi inte över! Tänkte Elvera igår när vi skulle hoppa ett rosa smalhinder. 
 
Vi började rida fram självständigt. Jag red fram henne likadant som jag red fram Verona i måndags och det fungerade jättebra. Hon blev framme för skänkeln och lyssnade bra. Sen travade vi över bommar, galopperade fram och hoppade fram. Fick betydligt fler stopp igår än jag brukar få. Men vi gjorde om, gjorde rätt.
 
Sen skulle vi hoppa bana. Sex hinder, varav två kombinationer. Hon hoppade jättebra och vi kom runt felfritt fram till sista hindret, som var en planka. Den var jätteläskig så den kunde vi inte hoppa över. Gjorde om två gånger och sen kom vi över tillslut. 
 
Andra rundan la vi till två hinder. Det rosa smal-hindret och sen en linje till hinder 5. Banan gick super, konstigt hopp på plankan men vi kom över. Sen laddade vi om till plankan men där gick det inte. Hon stannade, jag trillade fram på halsen och kände "jag kan hålla mig kvar" men sen höjer hon halsen samtidigt som hon backar undan så jag får en "knuff" bakifrån och trillar över, och slår en volt. Landade på rumpan så jag slog mig inte, men blev en ordentlig avramling. 
 
Jag hoppade upp igen och skulle rida på hindret tills vi kom över. Då var jag väldigt envis! Ska gå! Och tillslut gick det också. Hoppade de fyra sista hinderna igen och kände mig nöjd. Planka och smalhinder är jätteläskiga hinder!!
 
Men jag måste säga att hon hoppade jättefint på resten av hinderna, tvekade knappt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela