Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Julen gör något speciellt med oss

Publicerad 2015-12-26 19:40:11 i Alla inlägg, Åsikter & Power,

Sitter i Erikas puff och låter tankarna snurra. Kikar instagram, Facebook,  snapchat och bloggar medan Jim och Erika spelar tvspel - Minecraft, inget för mig. 

Men hallå, har ni sett alla sociala medier de senaste dagarna? "God jul"- selfies hit, släktbilder dit, fina leenden och lyckliga texter. Mysigt, helt klart. Alla verkar ju jätteglada. Hyllar sina familjer, vänner och sprider kärlek. 

Men varför är det bara såhär en vecka om året? En enda liten vecka. Från att julhelgen börjar till att juldagarna är över och det är dags för nyårsfester istället. 

Jag bara känner, varför ska vi vara så himla kärleksfulla en vecka om året. ALLA andra veckor då? Då känner man inte att man ska sprida extra glädje. Att man ska hylla vänner och familj. Att man ska vara vänlig och bry sig om alla. 

När år 2016 drar igång tycker jag att vi behåller julkänslan. Att vi fortsätter vara tacksamma, kärleksfulla och visar respekt och sprider glädje. Snälla, när nyår är över lägg inte den känslan på hyllan för att ta fram den igen nästa år. Behåll den hela året igenom. 

I sommar vill jag se lika mycket kärlek och glädje spridas som jag har sett under julhelgen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela