Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Sammanfatta Augusti

Publicerad 2015-08-31 21:44:02 i Alla inlägg,

Hur skulle jag sammanfatta augusti? En somrig månad trots allt. Sensommaren var här efter ett ganska osomrigt sommarlov. Äntligen fick vi lite värme att njuta av. 
 
Under månaden har jag både njutit av slutet på sommarlovet och kommit igång med skolan igen. Tjejhelg, sommarjobb och sköna sommardagar. Men även jobbiga skoldagar, trötta eftermiddagar och stall. 
 
När skolan började blev jag helt slut. Orkade knappt rida, inte blogga och kände mig allmänt trött. Efter några dagars paus är jag nu på banan igen. En jobbigare skolstart än väntat blev det med andra ord. 
 
Jag har även startat höstens utmaningar. Börjat i hoppgruppen på Yrk. Känns verkligen rätt. I höst blir det utmaningar och här är en av dem. Träningen inför Flyingecupen har även dragit igång. En utmaning som ska bli extremt rolig. 
 
Verona har blivit sämre igen så nu blir det markträning. Men under månaden har vi ändå haft några härliga ridpass och dagar i stallet. Jag har följt med Birgitta på tävling och fått se hur det går till där. Och sist men inte minst har jag suttit på Namur och skrittat. 
 
En månad full av äventyr har det varit. Väldigt blandat men väldigt kul. 
 
Måste säga att det var en ganska dålig månadssammanfattning men så får det vara denna gången. 

PW i skogen

Publicerad 2015-08-31 20:36:01 i Alla inlägg, Träning & nyttigheter,

Ikväll blev det lite powerwalk i skogen med mor. 5,5 km under ca 52 min. Kändes väldigt bra. Än så länge har jag endast planerat att springa en gång till denna veckan. Men vi får se om jag klämmer in något mer. 

Hänt något idag? Sista körlektionen togs idag och jag är godkänd. Nu är det endast uppskrivningen kvar. Skönt! Har även varit på banken i eftermiddag. 

Bloggen är inte lika toppad som vanligt, jag vet. Men det tar lite tid att komma tillbaks dit. Jag menar, min bloggpaus är ju inte så många dagar borta. Inom en vecka tror jag nog att jag är tillbaka. Några inlägg om dagen och några starka med mycket åsikter och power i veckan. Orkar ni vänta?

Nu blir det duschen sen en månadssammanfattning och sen sängen. 

I denna naturen hade jag dagens träningspass:

Hästkunskap cup i Flyinge

Publicerad 2015-08-31 14:20:43 i Alla inlägg, Ystad ridklubb,

Som jag berättat tidigare ska jag vara med i Hästkunskap cupen den 10/10 i Flyinge. Här kommer fullständig information ang. det:


Här är länken som är länkad i inlägget: http://www3.ridsport.se/Ungdom/Hastkunskap-Cup/

Riktigt roligt ska detta bli. Sen för att krydda det lite extra ska vi på denna clinicen direkt efter tävlingen: 

Kommer ni på tävlingen eller clinicen? Jag tror det blir riktigt roligt! 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela