Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Sammanfattning av April

Publicerad 2015-04-30 22:20:23 i Alla inlägg,

Hur ska man sammanfatta April? Inte en av de bästa månaderna direkt...
 
Jag hade så mycket planer för April och så mycket saker som skulle hända. Men det blev en månad man bara vill glömma. 
 
Hästarna på Ystad ridklubb blev sjuka och Verona & Namur blev sjuka. Så det blev inte mycket ridning denna månaden. Men jag är ändå nöjd över mig själv. Kärleken till hästarna är större över kärleken till att rida. Jag har varit mycket i stallet och verkligen njutit av varje minut. Fast det inte har blivit mycket ridning, nu är det mest skritt och ytterst lite trav, har jag varit lika taggad för att åka till stallet som vanligt!
 
Måste inflika att jag har uppnått ett mål som jag är väldigt stolt över. Slog mitt gamla rekord på Tösarajset efter nio veckors träning. Övning ger resultat! Det har jag bevisat för mig själv!
 
Annars har månaden varit ganska blandad. En underbar påsk, men jobbiga veckor i skolan. Sista veckan har varit väldigt jobbig! Måste vila mig i helgen och ladda batterierna. Har verkligen energi nu..
 
Men ni har varit underbara denna månaden! Allt stöd jag får från er när ni kommenterar och kikar in här gör allt mycket lättare! Tack för att ni är här!
 
Tre ord för månaden: Sjukdom, segt, rekord
 
Nu glömmer vi det dåliga från April och tar med oss det bra in i Maj! För den månaden kommer rocka!
 
Hörs igen i Maj! 
 
Några fina dagar har det varit i alla fall!

Glossybox April

Publicerad 2015-04-30 21:56:41 i Alla inlägg,

SCHWARZKOPF styliste ULTÎME 
Sea Salt Beach Look Texture Powder
Detta texturpulver ger dig snabbt en snyggt rufsig frisyr som om du kommer direkt från en tropisk badstrand. Det ger en matt finish som håller hela dagen.
Originalprodukt: 79 kr/10 g
 
MAYBEAUTY
The Incredible Face Mask
Få vårfräsch hy på några minuter med denna peel-off mask som effektivt tar bort pormaskar och andra orenheter. På s.12 i GLOSSY Mag visar bloggaren Tess Montgomery hur du använder masken!
Originalprodukt: 249 kr för kit med 5 ansiktsmasker + pensel
 
GLAZEL VISAGE
Loose Eyeshadow
Högpigmenterade ögonskugga kommer i en lös och lätt formula. Du får den i en ljus guldfärgad nyans som passar perfekt inför våren och sommaren. Du kan även använda denna nyans som en highlighter.
Originalprodukt: 39 kr/st
 
LORD & BERRY
Crayon Lipstick Extra Matte - Kiss
I takt med att solens strålar lyser allt starkare satsar vi extra mycket på färg i vår make-up! Denna läppenna har en behaglig och smidig konsistens och är enkel att applicera.
Originalprodukt: 189 kr/1,8 g
 
TEEEZ  COSMETICS
Nail Lacquer
I Glossybox vårfix rutin ingår manikyr och pedikyr. Vackra naglar får du med detta snabbtorkande nagellack som finns i flera olika färger. Vi hoppas du gillar färgen just du fick!
Originalprodukt: 119 kr/ st
 

Hjälp mig med bloggdesignen (rösta)

Publicerad 2015-04-30 11:00:00 i Alla inlägg, Q&A,

Jag har funderat länge på att byta design igen. Den jag har nu är bara tillfällig. Är inte alls nöjd med den. Vill ha en stor header, lite info på startsidan och stor plats för bilder och inlägg. Ganska stilren så man inte distraheras av alla färger/mönster i bakgrunden utan fokus ska ligga på inläggen/bilderna. 
 
Hittar ingen jag gillar jättebra på gratis-sidor så jag har kikat lite på Blogg.se´s pro-designer. Tycker där är många fina och med blogg.se´s funktion kan man byta bilder/texter/färger hur man vill. 
 
Har bestämt mig för att "köpa" en av designerna för mina "blogg-poäng" men jag vet inte vilken. Behöver er hjälp, då det är ni som kikar in på bloggen. Har ett collage längre ner med de designerna jag är intresserad av. Ni som har blogg på blogg.se kan ju kika lite närmare på dem.
 
Magazine och Wide är mina favoriter, men de andra är också fina. Så jag kan inte bestämma mig!
 
Vilken tycker ni passar min blogg? (Föreställ er en stor header med en somrig hästbild)
Kommentera vilken ni tycker (eller om ni har något annat alternativ).
Om ni inte orkar kommentera kan ni rösta här:
 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela