Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

PW, massage och allt

Publicerad 2014-09-30 20:59:00 i Alla inlägg, Verona,

Idag blev det stallet ganska sent. Skulle åka med när Jim skulle på fotboll men där var inte plats så jag fick vänta ytterligare en halvtimme innan jag kom till stallet. När jag väl kom dit var klockan halv sju så det började redan bli lite mörkt. Bestämde därför att börja med powerwalken och sen ta stallet.
 
Powerwalkade med Verona nästan en timme. När vi kom tillbaka var det riktigt mörkt. Hann precis ställa oss i stallet och börja fixa, sen blev det kolsvart. 
 
Efteråt blev det mycket "pyssel". Först stretchade jag Verona, sen blev det massage. Masserade med en "massagesak" från nacken till rumpan. Den övre delen av henne. När jag masserade nedanför manken (ungefär) njöt hon så det syntes tydligt. Hon sträckte fram huvudet jättelångt och fladdrade med läppen. Såg jätteroligt ut. Det var precis samma ställe hela tiden, flyttade jag bakåt slutade hon. Det var på en viss fläck.
 
När massagen var klar skulle jag kyla benen (som har blivit bättre, och mindre svullna). Det var någon gele, som luktade typ mint, som jag skulle smörja med. 
 
Sist fick hon ett täcke som heter något speciellt (har glömt vad) och sen ett fleecetäcke. Och in i boxen. 
 
Fyllde vatten i boxarna och sen åkte jag hem. 
Det var väldigt lätt att fylla Namurs hinkar när han hela tiden drack upp det som kom i dem.. Tog lite tid.
 
 

Fika efter en jobbig dag

Publicerad 2014-09-30 15:23:13 i Alla inlägg,

Nu är jag hemma igen. Hade en kort men jobbig dag. Är i alla fall nöjd med orienteringen.

Kom hem för en halvtimme sen och var väldigt sugen på att baka någonting extra gott till fika. Något som gick fort. Så det blev chokladbollar.

Nu ska jag vila, äta chokladbollar och se lite film. Äter inte alla själv. Tror jag i alla fall. ;)


Glossybox September

Publicerad 2014-09-30 12:30:00 i Alla inlägg,

Då har Glossyboxen för september hittat till min dörr! Väldigt spännande saker låg det i! :) 
 
1. B.O.N Liquid Gold Nourishing Skin Oil
Kroppsoljan som gör huden mjuk, ökar hudens elasticitet och minskar synligheten av rynkor, ärr och hudbristningar. Original: 159kr/ 100ml. (Fick 15ml)
 
2. Absolute new york Perfecting eyeshadow primer
Primer för ögonpartiet som gör din ögonskugga hållfast, minskar risken för att den lägger sig i veck och får en mer intensiv färg. Applicera ett tunt lager primer på ögonlocken, jämna till med fingertoppen. Original: 89kr/st
 
3. Benefit cosmetics It's potent! Eye cream
En ögonkräm som tonar ner mörka ringar, jämnar ut fina linjer och återfuktar ögonområdet- för strålande och pigga ögon. Massera försiktigt in krämen runt ögonen med hjälp av fingertoppen. Original: 280kr/ 14 ml (Fick 6ml) (Sötaste burken jag någonsin sett!)
 
4.Chapstick Classic strawberry
Det bästsäljande läppbalsamet från USA har äntligen kommit till Sverige. Inte nog med att läpparna blir silkeslena och skyddas av solen med SPF 10 så doftar den som en handfull färska jordgubbar smakar. Original: 25 kr/st
 
5. Make up store Eyedust
Denna underbara lösa ögonskugga ger ett fint skimmer. Kan användas med torr borste för en naturlig mjuk look. Appliceras den med fuktig borste blir färgen mycket intensiv och högmentalisk. Original: 140 kr/st
 
6. Make up store Makeuprådgivning för dig och en vän -Bonus!
Vilken ögonskugga passar dig? Hur appliceras rouge, egentligen? Samla ihop dina sminkfrågor och ta med dig en vän- vi bjuder på en makeuprådgivning i en av Make Up Stores butiker. Se bifogad flyer. Original: 200kr /person.
 
7. The body shop Dops of Youth Eye Cuncentrate -Bonus!
Ögononcentrat som jämnar ut intrycket av svullnad, fina linjer och trötthetstecken - du får pigga, energifyllda ögon. Dess elasticitets- och förnyelseegenskaper bidrar till en mjukare och fräschare hy. Original: 295 kr/ 10 ml. (Fick 0,2 ml)
 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela