Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

DIY TO DO List

Publicerad 2014-06-30 22:13:41 i Alla inlägg, Pyssel & inredning, Videor,

Nu kommer videon om hur jag gjorde min To do list! 
 
 
Här kommer en video på när jag gör en TO DO list (att göra lista). Videon är på engelska eftersom DIY (do it yourself) känns mer som en engelsk sak. Men den går att se med svensk text. Klicka på knappen "text" på videon för att välja svensk text. Glöm inte att se den i HD!
 

Något kul som hänt?

Publicerad 2014-06-30 19:56:32 i Alla inlägg,

Nu har jag gjort massa saker och har massa roliga förslag på inlägg, men ändå känns det som att jag inte har något att skriva om. 
 
Känns igentligen helt konstigt att jag faktiskt har gjort vissa av sakerna idag! 
 
Det känns som att bloggen har varit väldigt rörig idag så jag skriver hela dagen i detta inlägget. 
 
Först jobbade jag. Ungefär till tre. Sen åkte jag till Ystad. Tränade med linserna på Synsam. Nu har jag linser! Känns overkligt på något sätt! Emellanåt när jag inte känner att de är där är det helt underbart!! :)
 
Sen åkte vi hem. Har ätit och sutit med min video. Nu är texten klar! Både på engelska och svenska! Ska lägga upp den i ett inlägg här ikväll! :) Men vill ni se den nu kan nu göra det här.
 
Nu ska jag göra iordning på mitt rum. (Allt är runtflyttat efter städningen) Sen ska jag rocka rockring för dagen! Och sen fixar jag Månadens. Den kommer upp imorgon för jag har inte hunnit fixa den innan. 
 
Så lite mer bloggning kan ni vänta er, kanske inte så mycket. Men imorgon blir det bättre! Inte så rörigt på bloggen! :) 
 
Har det hänt något kul hos er idag då? :)
 
 

Linser

Publicerad 2014-06-30 16:33:43 i Alla inlägg,

Nu är jag klar!! Idag tog det bara 20 minuter så var båda i!! Känns lite skumt men nu går jag här i stan med linser!! :DOm

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela