Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Första och sista inlägget idag

Publicerad 2013-09-30 20:37:08 i Alla inlägg, Verona,

 
Nu är troligen ända inlägget idag. :/ Har inte hunnit.
 
Som vanliga måndagar började jag 9:10 och fick sovmorgon!! ;) När jag kom hem var det raka vägen till Verona och rida. Jag ställde, böjde, gjorde skänkelvikningar och hoppade lite bommar i slutet. Så mycket markarbete idag! :)
 
Sen åt jag kvällsmat, duschade och så. Nu ska jag, mor och far starta TV:n och se på ett TV program som går på 5:an 20-21 (har glömt vad det heter men det är någon mattävling) :D
 
Imorgon ska alla 7:or orientera. Min klass börjar orientera 9:30 så jag har sovmorgon imorgon med. Man ska göra 4 banor (tror jag) och när man har gjort de får man åka hem!! ;) Kort dag imorgon alltså, för banorna innehåller ca 4 stationer! :)
 
Jag vet inte hur det kommer gå men jag ska kämpa allt vad jag kan så jag hoppas ju på A! "If you want somthing, you CAN do it!!!!!" I know it!!! :D
 
Ha en härlig kväll och NU har de fixat internet så de är som vanligt igen!!!!!!!!!!!!!!! JIPPIE!!!!!! I <3 U!
 
 

Barbaka

Publicerad 2013-09-29 19:23:00 i Alla inlägg, Petras Ridskola,

Idag började jag rida Alladin som sagt! Han är jätteliten, jättesöt och som en liten nallebjörn med början på vinterpäsl!!! :)
 
Vi red runt hagarna. Alladin var jättepigg och glad. Sen fick vi rida som vi ville, skritt, trav, galopp, hoppa över två hinder i olika höjd. Med Alladin travade jag mest (jätterolig trav). Jag kände mig som en studsboll där jag hoppade på ryggen! Sen galopperade jag en långsida. Då sparkade han bakut en gång. Jag hoppade även ett ca 20-i-ena-sidan-och-10-i-andra-sidan- hinder.
 
Andra hästen jag red var Indus. Han var segare och eftersom jag kappt har ridit han galopperade jag inte. Jag hoppade ett 20 och 30 cm (tror jag det var) hinder med han och han hoppar jättefint.
 
Tredje hästen jag red var Fabian. Han är jätterolig att köra runt på så han raceade jag på med i galopp. Hoppade äve ett  30 cm hinder, och ett lite större (50 kanske) med honom. Han hoppade nog tre gånger och vägrade en!! :) 
 
Fjärde och sista hästen jag red var Musse (Mustang). Han fick jag också ös på fast han kan vara slö. Galopperade samanlagt ca tre varv och han blev jättepigg och rolig!! :) Jag hoppade en gång på 30 hindret, en gång på ett lite högre och sen höjde Petra till mig så jag hoppade ca 60 (skulle jag gissa på). Han blev pigg och jätterolig att hoppa med!! :)
 
Det är jättehärligt att rida barbaka i trav, galopp och hoppning och känna att man sitter lika bra som om man skulle ha sadel. :)
 
Jag är jättenöjd över ridpasset. Alladin gick det jättebra med. Indus, Fabian och Musse som i vanliga fall är väldit lata hoppade jag och galopperade med och de var hur bra som helst!!! <3 Där var ju lite skillnad att börja på lilla Allan och sen sluta på "stora" Musse!
 
Filippas pappa fotade mig när vi red så jag lägger upp bilderna när Filippa har skickat de till mig!! ;)
 
Petra hade 3 kattungar i en box så jag, CLara och Filippa satt där och lekte med de en stund innan vi åkte!! De är sååå söta!!! :)

Barnkalas

Publicerad 2013-09-29 19:06:59 i Alla inlägg,

Förlåt för att jag inte har bloggat innan idag men jag har inte haft tid och sen hade jag problem med internet! :/
 
Jag tar dagen i ordning nu i det här inlägget sen lägger jag upp ett ridpassinlägg sen! ;)
 
Jim och hans kompis skulle ha kalas mellan 11:30- 14:00 så vi körde hemifrån vi 10. Jag fyllde ca 45 vattenballonger och ritade skattjakten innan barnen kom. Sen åt vi och spelade brännboll. Sen fick jag och Jims kompis kusin sitta på en bänk och så fick alla 7-åringar kasta vattenballonger på oss!!!! Det var läskigt och blött!!! ;) (Bild längre ner) Sen gick vi på skattjackt och åt vi pannkakstårta.
 
Far körde mig till ridningen ca kvart i två. Jag kan avslöja att vi skulle rida barbaka, 4 byten och jag började med Alladin!!! <3
 
När jag kom hem duschade jag och sen har jag inte gjort så mycket. Typ vilat söndag! ;) Jag har legat på sengen lite med datorn och lite med en jättebra bok som jag läser ut ikväll! :)
 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela