Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Godnatt! :)

Publicerad 2013-06-30 21:51:56 i Alla inlägg,

Nu går jag och lägger mig! :) Känns tidigt men jag sov ju inte så mycket på ridlägret och ska upp tidigt på onsdag, så NU får jag vända rätt dygnet igen! :)

Imorgon åker jag till Petra mellan 10-15 tror jag det är och sen ska jag packa till Gotland på eftermiddagen! ;)

Kanske har internet imorgon annars bloggar jag när jag kommer hem! :)

Juli!!!! Känns som att det blir en rolig månad!! :)


Dag 2

Publicerad 2013-06-30 15:38:06 i Alla inlägg,

25/6-13
Vi vaknade vid 9. Sovmorgon! Fast vi somnade typ inte förrän 24! Efter frukost hämtade vi hästarna och fixade iordning. Vi red ut en ganska lång runda för det var fint väder. När vi kom tillbaka hoppade vi små hinder och red över bommar. William var lite pigg men  jag fick kontroll på honom. Sen åt vi lunch och hade teori. (Ridvägar med mera)
 
Andra ridpasset red vi dressyr i ridhuset för det hade börjat regna. Vi lekte "Hela havet stormar" med hästarna!! Det var jättekul! Vi red slalom och volter. Vi red även lite utan stigbyglar. Vi skulle prova fatta galopp från skritt men Wille (William) började trava jättefort innan galoppen istället. Men för mig var det ju första gången så jag tyckte det gick bra!
 
Efter fikan lekte vi med sockerbitarna i ridhuset! Hoppade och lite sånt! Efter kvällsmaten duschade jag och sen spelade jag, Mimmi och Max ett spel! Vi började även se en film! Vi såg bara halva för det blev så sent!
 
Vi somnade inte förrän typ 24 den dagen heller! ;)
 
ÄN SÅ LÄNGE = KUL!! :D
 

Den spännande nyheten! :)

Publicerad 2013-06-30 15:27:11 i Alla inlägg,

Jo, nu ska jag berätta vad det var för ett ""möte"" jag var på innan idag. Vår klass vann ju Eurovision school Contest (känns som att jag tjatar mycket om det ;) ) och vi blev frågade om 4 personer från klassen ville åka till Almedalen på Gotland och prata med någon person om vad ungdomar vill med framtidens Europa. Eftersom det bara är ungdomar som kan svara på det blev vi frågade (antar jag). Så det blir jag, Frida, Eric och Joel från klassen som åker dit ons -> fre. Kul!!
 
Idag åkte vi på "möte" där jag, mor, Frida, hennes mamma, Eric, hans mamma, Joel, hans mamma och rektorn pratade om när och hur vi ska dit. Rektorn hade fått lite saker som vi ska ha med som "reklam för Ystad"! Vi fick kepsar och band som vi ska ha på oss. Och vi ska ha våra Eurovision School Contest- tröjor på oss när vi sitter i mötet på Gotland!!
 
Vi fick också reda på lite om vad vi ska prata om på Gotland!!
 
Jag tycker i alla fall det ska bli väldigt spännande!!!! :D
 
Följ gärna vårt lilla äventyr här på min blogg eller gå in på 'Löderups skola' på Facebook! :)
 
 

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela