Ridtjejenjennifer.blogg.se

Follow your dreams

Tankar kring 2013

Publicerad 2013-12-31 10:00:00 i Alla inlägg,

*Tidsinställt*
 
Det här inlägget kommer att handla om vad som har hänt under 2013. För alla som följt mig under resan kommer det att bli en tillbakablick och för alla som inte följt min resa kommer ni få reda på det nu. Alla punkter som Hästar, Vänner, skola och bloggen! Fortsätt läsa: 

I år har det varit ett händelserikt år. Hänt så otroligt mycket och NI har fått följa med genom hela. :) Eller inte alla men några av er har följt mig ända från start! :)

•Hästar

I år har det blivit ett hästigt år! Känner verkligen att jag har fått en ordentlig kick det här året! Tagit ridningen till nästa nivå det här året! :) Mer än bara: Ridskole-elev! 

I början på året, blev det lite planer om medryttarponny. Gud, vad sugen jag blev. Nog ganska mycket för jag fick nya vänner som t.ex. Ida (idaandersson.blogg.se) som hade medryttarponny. Kände att jag ville prova. Letade och hittade ett ställe. Frågade.. Men tyvärr. :/ Inget där. Gick en hel sommar och sen hittade jag en lapp. Vid bussen!! Om ponnyridning i Fröslöv. Hörde av mig och hittade Verona!! Nu har jag varit medryttare på henne i ett halvår och det är helt underbart!! :) <3

Provade även ny ridskola. Ystad Ridklubb. Åkte på ridläger med Filippa och lärde känna underbara William <3!! Efter 5 underbara dagar fick man säga hejdå till alla underbara hästar, vänner och tränare!! Det är verkligen en speciell känsla att lära känna nya vänner under tiden som man är själv, utan föräldrar, i stallet!! Sommar och bara världens bästa!! <3 Big Love!! 

Sen fick jag hjälpa Petra att rida på de nya hästarna Chappen och Allan!! (High chaparall och Alladin). Chappen som det typ inte gick att få stopp på i början och Allan som inte ville galoppera utan bara bockade. Det blev träning det. Hjälpa till på läger och bli riktigt bra vänn med Ida! Vi tillbringade MÅNGA dagar tillsammans hos Petra i sommar. :) Vi fick träna en C-ponny och en shettis. De svettiga passen är inget jag har glömt!! ;)

Ja, Mycket hästar och ett grymt år!!! :) Jag säger bara att det är ENORM skillnad på min ridning NU och i början av året!! Enorm!!

•Vänner

Har haft mycket känslor kring vänner i år. Mycket, verkligen mycket kärlek till vännerna man verkligen fastnade för 2013!! Vi gjorde mycket kul!! Euro vision school contest! Då vi fick åka på genrep. Vann hela tävlingen och fick åka till greenroom på finalen. Jag fick följa med till Gotland och prata. Gjorde mycket kul i sommar med mina vänner!!

Efter sommaren blev det ny klass med nya vänner. Sjukt nöjd att jag fick just min klass!! :) Känner mig trygg i den! Men jag ska säga att jag saknar min gamla!!! <3<3 Världens bästa klass ju!! Efter 7 år ihop är vi sammansvetsade!! Saknar er!!

•Skola

Ja, det är väll inte mer att säga än att jag hade en GRYM termin i 6:an!! Inget slår det!!! Sen har jag ju gott en termin i 7:an också!!! :) Grymt nöjd!! Tagit tag i mina läxor och pluggat på!! Ja, jag är nöjd med min insatts!!! Grymt nöjd!!! :) Kan inte säga något annat!!

•Bloggen

Bloggen då?? Jo, den har blivit succe!!!! :) Bestämde mig först för att göra en scrapbooking-bok över 2013 eftersom jag älskar att ta bilder. Blev sen att jag startade en blogg för att dela mina bilder i det offentliga!! :) Bloggen startades 10 januari!! Efter några dagar var jag besatt!! Bloggen blev en ny vardag!! Kan inte föreställa mig 2013 utan blogg!! ;) Tack för att ni följt med mig på denna resan!! :)

Efter ett halvår blev statestiken från 5-10 besökare/ dag till 30-40 besökare/dag!! Så  jag är väldigt glad att jag började blogga!! Vet inte vad jag hade gjort om jag inte blogade!? ;)

Här kommer lite bilder från i år!:

 
Det var en del..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennifer

Numera bloggar jag på nouw.com/possumego

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela